fbpx
decoratiuni handmade

Comanda decoratiuni Handmade

Impodobeste-ti casa cu cele mai interesante decoratiuni

Facebook

Decoratiuni handmade – un cadou atipic si special pentru cei dragi

 

Esti in cautarea unui cadou perfect pentru o persoana draga tie, pasionata de design interior si nu numai? Atunci cand ai de-a face cu o persoana nonconformista, pe care n-o multumeste orice, achizitia unui cadou perfect poate fi o adevarata provocare. Este foarte probabil ca persoana respectiva sa fie la curent cu tendintele din moda, mai ales cand avem nenumarate surse de informare in prezent. Asa ca e posibil ca majoritatea optiunilor omniprezente sa nu va multumeasca pe deplin. Totusi, desi in fond gestul este cel care conteaza si inainte de a abandona ideea de a oferi un cadou special unei astfel de persoane, iti recomand sa arunci un ochi peste numeroasele decoratiuni handmade. Vei gasi ceva, fara indoiala, care sa se potriveasca intru totul.

 

De ce sa alegi decoratiuni handmade

 

La fel ca si bijuteriile de acest tip, decoratiunile handmade vin la pachet cu o serie de detalii speciale. In mod cert, ele nu vor fi niciodata la fel, astfel incat modelele alese se vor dovedi a fi cu adevarat unicat, ba chiar atipice. Cu alte cuvinte, aceste decoratiuni sunt exact ceea ce ai nevoie pentru o persoana pretentioasa, ce are o vasta colectie speciala de accesorii. Aceste accesorii mai au ceva spectaculos – sunt blande atat cu locuinta si cu persoana draga tie, cat si cu mediul inconjurator. De exemplu, eu aleg sa pun in prim plan intotdeauna materialele reutilizabile, oferind o sansa la viata si mediului inconjurator. Astfel, dau viata fiecarei decoratiuni prin impletituri din fire organice, realizarea de decoratiuni din lemn, hartie, materiale textile etc. Orice decoratiune capata un aspect placut si rafinat, care se potriveste de minune intr-o locuinta, in camera de zi, la birou sau in dormitor.

Pentru ca nu sunt folosite materiale de baza si/ sau auxiliare toxice, persoanele care aleg sa introduca in viata lor o astfel de decoratiune handmade se pot bucura mai mult de confortul sporit al casei si de noul decor, fara a-si face griji din prisma sanatatii. Pun accent in acelasi timp si pe durabilitate astfel ca, materialele din care sunt realizate aceste decoratiuni handmade sunt alese atent, iar rezultatul final surprinde intregul proces minutios, executat cu o atentie sporita la detalii.

Ce oferi in dar? Practic, o decoratiune simpatica ce adesea poate avea si un rol multifunctional, asa cum sunt recipientele decorative sau saculetii textili, dar poti opta si pentru celelalte decoratiuni disponibile pentru a-i oferi coltului tau de relaxare un contrast interesant si unic.

 

.