fbpx
coliere

Comanda Coliere Handmade

Ideale pentru orice ocazie

Facebook

Coliere handmade: o alege inspirata atat pentru ocazii speciale, cat si pentru fiecare zi

 

Esti in categoria colierelor create cu drag de mainile mele – Bine ai sosit!

Gasesti aici coliere delicate, creatii unicat, pe care le gandesc si le modelez cu pasiune de mai multi ani. Te invit sa descoperi coliere din dantela neagra care se pot purta minunat cu rochii diafane, tinute cocktail sau chiar si cu o tinuta casual, pe care vrei sa o innobilezi cu ceva deosebit.

Pentru categoria de coliere handmade am ales culori naturale, forme subtiri si delicate, combinatii firesti de culori, dar cu elemente surprinzatoare care te vor ajuta sa ramai diferita in ochii celorlalti si increzatoare in aspectul tau, de fiecare data cand vei pasi in lume.

Iti propun coliere handmade cu perlute, elemente aurii, margelute lungi albastre ca valurile marii sau in nuante pamantii

 

De ce sa porti coliere handmade?

Nu e un secret faptul ca bijuteriile handmade, si in special aceste coliere handmade, sunt la moda Intr-o lume haotica, aflata intr-o permanenta agitatie, o lume in care domnesc piesele tipatoare, extravagante si nonconformiste, simtim nevoia de asezare, de liniste, de clasic, eleganta, serenitate, de tinute finute, create cu bun gust, fara a iesi in evidenta in mod ostentativ. Aceasta este lumea pe care eu incerc sa o surprind in creatiile mele.

In plus, atunci cand porti un colier handmade realizat cu delicatete, poti sa-ti exprimi unicitatea, increderea in valorile care conteaza cu adevarat, dragostea pentru arta si creatie, aprecierea pentru lucrul bine facut, pentru naturalete si confort.

 

Creatii unice, asa cum esti tu!

Cand vei purta aceste coliere handmade, vei fi surprinsa sa descoperi ca e loc si pentru alte jocuri stilistice in vestimentatia si aspectul tau. Asta pentru ca piesele nu incarca, nu sunt greoaie, nu sunt „prea mult” sau „suficient”. Functioneaza perfect purtate in asociere cu o multime de combinatii vestimentare, iar asta nu o spun doar eu, ci o confirma foarte multe cliente care mi-au devenit prietene.

 

Te astept si pe tine sa ma cunosti prin creatiile mele in care am pus toata dragostea si dedicarea pentru lucrul bine facut. 

Cu drag!

.