fbpx
agrafe handmade.jpg

Comanda Agrafe Handmade

Agrafe pentru toate doamnele si domnisoarele

Facebook

Agrafe de par handmade – mai multa creativitate pentru parul tau

La prima vedere, agrafele si elasticele de par sunt obiecte mici, practice, pe care le pierzi adeseori prin geanta sau le porti la mana pentru cand te vei decide sa-ti prinzi parul. Pleci din casa cu parul rasfirat si increzatoare in tine, dar curand vei descoperi ca bretonul lung sau vreo suvita rebela nu-ti da pace. Asa ca deschizi repede geanta, cotrobai in ea (daca nu ai avut deja inspiratia sa-ti prinzi elasticul de par la incheietura mainii pentru orice eventualitate) si speri sa gasesti usor o agrafa sau un elastic de par care sa te salveze si sa-ti redea vizibilitatea de care ai nevoie.

Comanda online agrafe de par handmade si elastice

Sau poate ca faci parte din grupul femeilor foarte aranjate, care nu concep sa iasa din casa cu parul nearanjat  prins total sau partial, incat sa-ti lasi la vedere fata luminoasa. Indiferent de rutina ta zilnica legata de aranjarea si prinderea parului, iti propun cateva agrafe si elastice de par handmade. Nu le subestima. Chiar daca sunt mici, sunt extrem de practice si elegante.

Daca ma intrebi pe mine, o agrafa de par, strategic si cu bun gust plasata, poate fi un upgrade subtil, dar important pentru tinuta ta. Stii cum e? Ca atunci cand te uiti in oglinda, iti dai seama ca lipseste ceva, dar nu stii exact ce. Iti spun eu: de multe ori raspunsul la dilema asta este o agrafa cocheta.

Alege un cadou creativ: agrafe de par handmade si elastice.

Agrafele si elasticele pe care ti le propun eu sunt create cu mare drag. Am ales materiale diverse si le-am imbinat armonios, pastrand in minte dorinta de a le face practice si usor de purtat. O sa gasesti aici o selectie aparte de agrafe si elastice de par cu tull, pietre, floricele, fundite, brose mici, accesorii elegante. Sunt minunate pentru tine sau daca vrei sa faci un cadou handmade special unei prietene dragi.  

Indiferent daca ai nevoie de agrafe de par pentru ocazii speciale sau pentru fiecare zi, te invit sa descoperi aceste modele lucrate manual. Te asigur ca vor fi o inspiratie pentru tine, deoarece te vor ajuta sa-ti dai seama mai usor cum sa-ti aranjezi parul, cum sa te pui in valoare si cum sa faci ca tinuta ta sa fie si mai deosebita.

 

.